Liikkuvaa kuvaa laadukkaasti

Videotuotanto

Liikkuvaa kuvaa videona tai animoituna

Laadukkaasti tehty video puhuttaa, koskettaa, vaikuttaa ja tuottaa elämyksiä. Video saavuttaa asiakkaasi yhä uudelleen ja jättää jälkensä asiakkaasi muistiin. Liikkuva kuva kertoo lyhyessä ajassa yrityksestäsi mieleenpainuvan tarinan. Oikein kohdennettuna saat  videosisällön avulla verkkosivuillesi enemmän liikennettä. Sinä tunnet asiakkaasi, me tunnemme laadukkaan videotuotannon.

Videoita käytetään kaikissa digitaalisissa kanavissa

Videoiden merkitys kasvaa koko ajan ja niitä jaetaan sosiaalisessa mediassa enemmän kuin mitään muuta sisältöä. Video on merkityksellinen, olipa kyseessä B2C tai B2B markkinointi. Verkkosivuillasi ammattilaisen tekemä video kertoo yrityksesi laadusta ja lisää brändin tunnettavuutta sekä kiinnostusta asiakkaiden keskuudessa. Videon avulla voit luoda myös tunnettuutta haluttavana työnantajana ja vastuullisena yrityksenä.

Meiltä saat vaikuttavat sisällöt ja ammattilaisen palvelut laadukkaisiin yritysvideoihin. Käydään yhdessä läpi millainen video on juuri yrityksesi tarpeisiin sopiva.

Striimaus

Striimaamme pienemmät ja suuremmat tapahtumat verkkoon. Yksinkertaisimmillaan se voi olla vaikka yhden henkilön puheen välittäminen. Tarvittaessa kameroita, mikrofoneja, ym. teknisiä laitteita voi olla paljonkin tilaisuuden luonteesta riippuen. Meillä on myös kattava kumppaniverkosto eri puolilla maata tapahtuviin kuvauksiin.

Videoreferenssejä

SKM Service (yhteistyössä WTF Design Oy)

SMPS Oulun Meripelastajat ry

Maxtech, automaattinen ajopäiväkirja

Meri-Lapin Keskuspesula, yritysesittely

Fiscal Info TV, yritysesittely

Virta-hanke, case MainosDraivi

Tutustu myös muihin palveluihimme

Videcam - Muotoiltua markkinointia
Jussi Riikonen
Minna Rautio
Arto Huhta
Videcam Oy