Näy verkossa

Verkkosivut

Verkkosivut – käyntikorttisi verkossa

Verkkosivujen kautta teet asiakkaillesi ensivaikutelman muutamassa sekunnissa. Ensivaikutelma saa asiakkaasi tekemään päätöksen siitä, jatkaako hän sivuillasi vai etsiikö jonkin muun palveluntarjoajan. Visuaalisesti näyttävät ja trendien mukaiset ulkoasut luovat vetovoimaisuutta. 

Mitä parempi ensivaikutelma, sitä kauemmin asiakas sivuillasi viihtyy. Huolehdimme, että käyntikorttisi on laadukas ja erottaa brändisi muista.

Verkkosivut- ensimmäinen rekrytointisi

Myyjän tehtävä on olla helposti saavutettava, puhutteleva, ystävällinen ja informatiivinen. Myyjä on asiakaspalvelija, jonka tehtävä on löytää asiakkaan ongelmaan ratkaisu ja tuottaa hyviä asiakaskokemuksia. Nämä samat tehtävät ovat verkkosivuillasi. Sivuston on  kyettävä hyvään digitaaliseen ostokokemukseen – samanlaiseen, millaisen myyjä antaa kivijalkakaupassa. 

Verkkosivut ovat usein aloittavan yrityksen ensimmäinen ja edullisin rekrytointi. Me olemme mielellämme mukana tässä rekrytoinnissa. Haluamme, että saat itsellesi parhaan mahdollisen myyjän, joka palvelee asiakkaitasi kaikkina vuorokauden aikoina ja vuoden kaikkina päivinä. 

Verkkosivut ja verkkokauppa - positiivinen asiakaskokemus

Verkkosivut ovat yrityksellesi digitaalisen ajan sydän, joka on perusta hyvälle ja laadukkaalle asiakaskokemukselle. Asiakkaasi on löydettävä verkkosivuiltasi kaikki tarvittava tieto yrityksestäsi. 

Vasta verkkosivuston ollessa kunnossa, kannattaa suunnata muihin digitaalisiin kanaviin, kuten sosiaaliseen mediaan. 

Kaikki tekemämme sivustot ovat responsiivisia, eli skaalautuvat asiakkaan mobiililaitteisiin käyttäjäystävällisesti. Tulevaisuus on mobiili ja mobiilikäyttö on jo yleisempää kuin tietokoneen käyttö, eli nyt on aika viimeistään päivittää sivustosi. Räätälöimme sinulle monipuoliset ja visuaalisesti näyttävät verkkosivut sekä verkkokaupparatkaisut. 

Suunnittelu

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Suunnittelemme verkkosivujen ilmeen asiakkaan toiveiden mukaan ja hyödyntäen mahdollisia graafisia ohjeita.

Toteutus

Toteutusvaiheessa olemme tiiviisti yhteydessä asiakkaan kanssa. Tämä takaa sen, että sivustosta tulee toivotunlainen.

Responsiivisuus

Tuotamme verkkosivut aina mobiili edellä. Suurin osa asiakkaista käyttää mobiililaitteita verkkosivuja selatessa. Nopea navigointi tulee ottaa huomioon ja sivujen täytyy toimia moitteettomasti laitteesta riippumatta.

Sisällöntuotanto

Visuaalisen ilmeen lisäksi verkkosivuilla on tärkeää myös sisältö. Tuotamme tekstiä verkkosivuille, esitteisiin ym.

Kuvitus

Kuvien tarvetta ei voi ylikorostaa. Kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa ja siksi kannattaa panostaa niiden laatuun.Tuotamme  tarvittavaa kuvamateriaalia erilaisiin markkinoinnin tarpeisiin. Luomme kuvia, jotka antavat ilmettä ja nostavat yrityksesi brändiä uudelle tasolle.

Hakukoneoptimointi

Google rakastaa WordPressiä ja hakukoneoptimoituja sivuja. Optimoimme verkkosivut sellaisiksi, että hakukoneet löytävät ne verkosta.

Ylläpito

WordPress-sisällönhallintajärjestelmä on maailman suosituimpia verkkosivujen alustoja. Tämän vuoksi niitä myös hakkeroidaan paljon. Ajantasaiset päivitykset ja tietoturvamonitorointi ovat tästä syystä nykyään entistä isommassa roolissa. Ylläpitosopimuksen myötä takaamme, että sivustonne ovat varmuuskopioidut, käytössä on uusimmat versiot lisäosista ja WordPresssistä. Olemme valmiuksissa aina, jos jotain mahdollista väärinkäyttöä tapahtuu.

Googlen palvelut

Google tarjoaa monenlaisia palveluita näkyvyyden parantamiseksi ja  tietoturvaan. Voimme yhdistää Google Analyticsiin sivuston kävijäseurantaa varten tai asentaa Googlen tarjoaman Recaptcha-roskapostisuodattimet sivustolle.

Tutustu myös muihin palveluihimme

Kiitos tilauksesta!